![]() |
Lidyalıların Parayı ßulma Diyalogları |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
Lidyalıların Parayı ßulma Diyalogları- parayı buldum lan - o benim kaybettiğim para lan geri ver - hadi ordan lan bunu daha yeni keşfettim ben ![]() ![]() ![]() - abi benim canım sıkıldı hadi bişiler bulalım - ne bulcaz lan - ne bilim abi parayı bulalım mesela ![]() ![]() ![]() - bi git ya parayı kim kaybetmişte biz buluyoz ![]() ![]() ![]() - allah rızası için bi ekmek parası - paramı o ne lan? - ya bırak gözünü seveyim, ayak yapma ![]() etmişiniz - ![]() ![]() ![]() ![]() - yeni bişey buldum abi - paraysa o bulundu - bilmem ki bak bi - haa evet bu para dün bizim Recai bulmuştu - peki abi - bak len bak ![]() ![]() ![]() ![]() - ne lan bu ![]() ![]() - bak simdik abi ![]() ![]() ![]() ![]() simdik 3 cuval bugday icin para vericez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - nasil yani ![]() ![]() - ne biliyim kolaylik olur belki diye dusundum ![]() ![]() sigara versene ![]() ![]() ![]() - abi parayi buldum - sahte lan bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() - ne bilim abi parayı bulalım mesela ![]() ![]() ![]() - bi git ya parayı kim kaybetmişte biz buluyoz ![]() ![]() ![]() Eline sağlık RaHaTSiZ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
J_TERRY
|
![]() abi parayi buldum - sahte lan bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() paylasım icin saol
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
puslu
|
![]() elimizdeki koyunuda baskalarina verince para alicaz ![]() ![]() ![]() ![]() Güzelmiş eline sağlık Rahatsız ![]() |
![]() |
![]() |
|