Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sünger, yanmaz

Yanmaz Sünger

Eski 08-06-2014   #1
kombici

Yanmaz Sünger

Yanmaz sünger yanmaya karşı yüksek direnç sağlayan ve mükemmel ses yutum değerlerine sahip, ses süngeri, yüksek performanslı akustik süngerdir Ses yutma performansı çok iyi olan bu ürün, yüksek hava hızlarında bile herhangi bir aşınmaya maruz kalmaz Hava içerisinde parçacıklar halinde yayılmaz

Stok Durumu: Stokta Var (2,500 m2) Güncel Stok
Gönderi: Kargo, Ambar , İstanbul içi Ücretsiz Gönderi
Renkler :Siyah, Füme , Gri
Ebatlar: 100 X 200 - 100 X 100
Kalınlık: 3,5 cm, 4cm, 5cm, 6cm, 7cm (Özel Sipariş Alınır)

100 m2 Ve Üzeri Alımlarda Süpriz İndirim Fırsatı

2013 GÜNCEL FİYAT BİLGİSİ:
4 CM: 12,50 TL
5 CM: 15,00 TL
6 CM: 20,00 TL
Fiyatlarımıza %18 KDV Dahil Değildir

70/75 DNS Yoğunlukta Yanmaz Akustik Yumurta Süngerler

Yanmaz akustik Levha (Pyrosorb-s) Yüksek ses emiciliği olan, yanmaz ve su geçirmez poliüretan köpük esaslı yumuşak ve esnek, bir malzeme olup, özellikle klima kanallarının akustik problemine kesin çözüm sağlayan ses yalıtım levhasıdır Akustik çözüm gereken her yerde kullanılır Alev almaz ve kendinden sönümlüdür Lifli olmadığı için elyaf erozyonu yoktur Su ve yağ geçirimsizdir Kolayca kesilebilir, şekil verilebilir Klima kanallarının akustik yalıtımı için idealdir

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com