![]() |
Water Metropol Su Arıtma Şirketi Hakkında |
![]() |
![]() |
#1 |
kombici
|
![]() Water Metropol Su Arıtma Şirketi HakkındaMerhaba arkadaşlar ![]() istedim ![]() nelerdir gibi aklımda soruları tamamen bitirdikten sonra şuan itibariyle almış bulunmaktayım ![]() Dediğim gibi aylardır bunun araştırmasını yaptım açıkçası bir çok çeşit cihazlar ve fiyatlarda ürünler buldum ama dediğim gibi araştırmaların sonucunda önemli olan fiyatı ve cihazın kalitesi değilmiş ![]() ![]() Şu zamana kadar bir çok insan su arıtma almış kullanmış ama satın aldığı kişiyi bir daha ne bulmuş nede görebilmiş ![]() ![]() ![]() sistemlerin farkı ise aldım bir daha cihazla uğraşmayacağım mantığı yok aslında ![]() Aynı araba gibi nasıl arabaların 10000 ne bileyim 15000 bakımları var ise bu sistemlerin 6 aylık 12 aylık 18 aylık bakımları bulunmaktadır ![]() bakımları yaptırmak zorundayız ![]() ![]() Neyse konuyu fazla uzatmıyorum dediğim bazı araştırmalarım sonucunda sonunda evime su arıtma cihazını aldım ve şuan kullanıyorum ![]() ishal olmaktan kurtuldum diyebilirim ![]() yazıyorum kontrol edebilirsiniz ![]() ![]() Water Metropol Su Arıtma Sistemleri İletişim Bilgileri Gsm: 0506 852 15 15 Tel: 0312 332 43 11 Website: http://www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|