Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arıtma, hakkında, metropol, water, şirketi

Water Metropol Su Arıtma Şirketi Hakkında

Eski 08-05-2014   #1
kombici

Water Metropol Su Arıtma Şirketi Hakkında

Merhaba arkadaşlarBugün biraz farklılık yapalım dedim ve sizler içinde kendim içinde bazı bir kaç araştırmalarım hakkında sizleri de bilgilendirmek

istedimUzun zamandır evime su arıtma cihazı almalımıyım neden almalıyım yararları nelerdir zararları

nelerdir gibi aklımda soruları tamamen bitirdikten sonra şuan itibariyle almış bulunmaktayım
Dediğim gibi aylardır bunun araştırmasını yaptım açıkçası bir çok çeşit cihazlar ve fiyatlarda ürünler buldum ama dediğim gibi araştırmaların

sonucunda önemli olan fiyatı ve cihazın kalitesi değilmişÖnemli olan filtre kalitesi ve şirketin vermiş olduğu teknik servis garantisi imiş
Şu zamana kadar bir çok insan su arıtma almış kullanmış ama satın aldığı kişiyi bir daha ne bulmuş nede

görebilmişHepsi sattım gitti politikası yapmış ve bir daha kapılarını bile çalmamışlarHemde çok yüksek fiyatlara satılmış bu sistemlerBu tür

sistemlerin farkı ise aldım bir daha cihazla uğraşmayacağım mantığı yok aslında
Aynı araba gibi nasıl arabaların 10000 ne bileyim 15000 bakımları var ise bu sistemlerin 6 aylık 12 aylık 18 aylık bakımları bulunmaktadırMutlaka bu

bakımları yaptırmak zorundayızAksi taktirde içtiğimiz suların hiç bir anlamı olmamaktadır
Neyse konuyu fazla uzatmıyorum dediğim bazı araştırmalarım sonucunda sonunda evime su arıtma cihazını aldım ve şuan kullanıyorumVe kötü su içip

ishal olmaktan kurtuldum diyebilirimBazı arkadaşlarımız belki sorabilirler nerden aldın kimden aldın gibisine sormadan ben söyleyim hatta aşağıda

yazıyorum kontrol edebilirsinizAyrıca aklınıza takılan sorular var ise buradan sorabilirsiniz
Water Metropol Su Arıtma Sistemleri İletişim Bilgileri
Gsm: 0506 852 15 15
Tel: 0312 332 43 11
Website: http://wwwwatermetropolcomtr/

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com