Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
metin2, pvp, serverler

Metin2 Pvp Serverler

Eski 07-12-2014   #1
kombici

Metin2 Pvp Serverler

Metin 2 sevenlere müjde! Bugün sizlere çok harika bir internet sitesi tanıtacağım Sitenin adı, konu başlığından da görebileceğiniz gibi Metin2PvpServerleriCOM şeklindedir Tüm Metin2 hayranlarını bu siteye mutlaka bekliyoruz

Metin2PvpServerleriCOM adresinde metin2 pvp serverlerlistesini görebileceksiniz Ana sayfada en gözde 20 adet metin2 pvp server listesi kendine yer bulmuştur Arzu eden site ziyaretçileri, bizzatsiteye server ekleme fırsatı bulabilirler Sitenin üst bölümünde yer alan Server ekle butonuna basarak birkaç adımda siz de pvp serverler inizi sitede listeleme şansına sahip olabileceksinizMetin2PvpServerleriCOM adresini bir Metin2 server tanıtım sitesi olarak nitelendirebiliriz Sitenin aynı zamanda bir Forum sayfası da bulunmaktadır Forum sayfası sayesinde en güncel Metin2 hilelerini görebileceğiniz gibi, Metin2 Karakter Geliştirme hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz Forum sayfası bilhassa, karşılıklı fikir alişverişi yapılabilmesi ve üye sorunlarının giderilmesi amacıyla kurulmuştur Bu bağlamda Metin 2 oyununda yaşadığınız her türlü problemi buradan dile getirebilir ve üyelerden yardım talep edebilirsiniz

Siteden daha kapsamlı bir şekilde yararlanabilmek adına, siz de saniyelerinizi ayırarak sisteme kayıt yaptırınız Tüm Metin 2 meraklılarına sevgilerimizle

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com