07-02-2014
|
|
kombici
|
Piramit Ses Yalıtım Süngeri ve Fiyatları
Piramit ses yalıtım süngeri formlu köpükler gözenekleri açık, ses yutma özelliği olan ses yalıtım malzemeleridir Ses Yalıtımı Ses İzolasyonu Akustik Sunger Piramit Sunger Yumurta Sunger Tipi Sunger Ses Emişi Ve Ses Yutum Duvar Kaplama Ve Tavan Kaplama Ses yutum, ses yaliiim malzemeleri özellikle iç mekanlarin akustik düzenlemeleri için kullanilir
Esnektir ve kolay uygulanabilir Malzemeler en iyi standartlara sahip hammaddelerle ileri teknoloji kullanarak üretilir Kullanim alanlari ise ofislerde,restaurantlarda,ses kayit stüdyolarinda, dicolarda,atis poliganlarinda,tv stüdyolarinda,kontrol kulelerinde,havaalanlarinda ve bircok mekanda ses yalitimini saglamak ve akustigi düzenlemek için kullanilir
Özellikle, iç mekanlarin akustik düzenlemeleri için kullanilir Ses kayit stüdyolarinda, açik plan ofislerde, lokantalarda, disko ve barlarda, atis poligonlarinda, televizyon stüdyolarinda, havaalanlarindaki kontrol kulelerinde ve daha birçok mekanda, ses yalitimini yutumunu saglamak ve akustigi düzenlemek için kullanilirlar
Piramit ses yalıtım süngeri fiyatları hakkında daha fazlası için bizleri arayınuz
|
|
|