Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
detective, dizisi, gözde, sektörünün, true, yayın

Yayın Sektörünün Gözde Dizisi True Detective

Eski 05-23-2014   #1
dilokullari

Yayın Sektörünün Gözde Dizisi True Detective

Boş anlarımızda film izleme alışkanlığımızı artık kesintisiz dizi izle yer almaktadır Özellikle tercihlerimiz olan filmlerin yerini artık diziler alıp, bu konu da yeni tercihler oluştukça izlemenin keyfine daha iyi varılıyor Zamanımızın sağladığı imkanlar sayesinde filmlerin yerini artık diziler almakta olup, tercih edilmesinin gerekçeleri ayda birken artık her hafta yeni bir heyecan dolu bölümlerin yayınlamasının yanı sıra seyirleri daha çok cezbettiriyor, izledikçe daha çok merak uyandırmalarına rağmen soru işaretleri bırakıyor ve izlenim halinin devamlılığını yoğunlaştırdığı için talep olarak dizilere yoğunluk başlıyor Dizi izlemek istediğiniz de oluşan seçenekler aralarında en iyisini ulaşabilmeniz için sizlere sunulan seçeneklerden biriside True Detective'dir Bunaldıysan televizyon karşısına True Detective izle

Son zamanlarda ismini belki sıkça duymuşsunuzdur bu dizinin True Detective aşağı, True Detective yukarı Büyük ihtimalle bahsedenler iki cümleden birini söylüyorlar:

Büyük ihtimalle bahsettikleri şu: “Abi evrenin süper dizisi, mutlaka izlemen lazım, televizyon bu şekilde bir senaryoyla karşılaşmadı” ve ya daha ziyade şu: “Gerçekten bana çok ağır geldi, çok sıkıldım gidip Supernatural izleyeceğim Eğer bu yazıyı okuyorsanız kuvvetle muhtemel siz ilk gruba dahilsiniz ve bu yüzden sizi kutluyorum Çünkü True Detective, yayın sektörü boyunca ekranlarda görebileceğiniz en kaliteli yapımların gözdesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com