![]() |
Kısa Sürede Pilot İngilizcesi Öğrenin |
![]() |
![]() |
#1 |
dilokullari
|
![]() Kısa Sürede Pilot İngilizcesi Öğrenin![]() AEC İngilizce Dil Okulları, dil öğrenimindeki kavram karmaşasında, öğrenim esnasında karşılaşılabilen karmaşayı ve bunun yanında istikrarsızlığın gösterdiği etmenleri aradan çıkarmak üzere bir ingilizce programı sunarak İngilizce öğrenmek isteyen kişilere doğru bir yol çizmeyi hedeflemektedir ![]() Öncelikli olarak hitap ettiği kurum taleplerine dair yapılacak programların akışı, isteklerini olumlu tepkiler alan Avitaion English Center Dil kursları, kesin adımlarla ilerlediği yolda alakalı sektörlerin yabancı dil öğreniminde belgeli ve kurumsal bir şirket olma seviyesine gelmiştir ![]() Eğitim için sürdürdüğü kurumda farklı bölümlerde öncelik tercih haline ulaşmış konumunda sürdürdüğü eğitimler, şahısa özel dersler ve en çok dört kişilik odalarda verilen öğretimler temel düzey İngilizce'dir ![]() Avitaion English Center İngilizce Dil Okulları; eğitim farkıyla, öğrenim aşamasındaki kişilere enson düzende yabancı dil gelişimlerini çok iyi seviyede sonuca ulaşmasını sağlamak amacıyla bütün bilgilerini paylaşmaya devam etmektedir ![]() İngilizce öğrenim süresi zarfında alanında uzman bir eğitim kadrosu tarafından, eğitimde muvaffakiyetin başlıca etkenin öğretmen olduğunun bilincinde olan AEC Dil kursları, bu konuda özverili ve sorumlu bir tutum izlemektedir ![]() ![]() Avitaion English Center Dil kursları, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve bunun yanında 2012 Tüketici Kalite Ödülü alarak verdiği ingilizce kurslarının kalitesini belgelendirmiş ve İş İngilizcesi alanındaki kurumsallığını, özenini, istikrarlılığını kanıtlamıştır ![]() |
![]() |
![]() |
|