Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ingilizcesi, kısa, pilot, sürede, öğrenin

Kısa Sürede Pilot İngilizcesi Öğrenin

Eski 05-07-2014   #1
dilokullari

Kısa Sürede Pilot İngilizcesi Öğrenin

AEC İngilizce Dil Okulları, dil öğrenimindeki kavram karmaşasında, öğrenim esnasında karşılaşılabilen karmaşayı ve bunun yanında istikrarsızlığın gösterdiği etmenleri aradan çıkarmak üzere bir ingilizce programı sunarak İngilizce öğrenmek isteyen kişilere doğru bir yol çizmeyi hedeflemektedir

Öncelikli olarak hitap ettiği kurum taleplerine dair yapılacak programların akışı, isteklerini olumlu tepkiler alan Avitaion English Center Dil kursları, kesin adımlarla ilerlediği yolda alakalı sektörlerin yabancı dil öğreniminde belgeli ve kurumsal bir şirket olma seviyesine gelmiştir

Eğitim için sürdürdüğü kurumda farklı bölümlerde öncelik tercih haline ulaşmış konumunda sürdürdüğü eğitimler, şahısa özel dersler ve en çok dört kişilik odalarda verilen öğretimler temel düzey İngilizce'dir

Avitaion English Center İngilizce Dil Okulları; eğitim farkıyla, öğrenim aşamasındaki kişilere enson düzende yabancı dil gelişimlerini çok iyi seviyede sonuca ulaşmasını sağlamak amacıyla bütün bilgilerini paylaşmaya devam etmektedir

İngilizce öğrenim süresi zarfında alanında uzman bir eğitim kadrosu tarafından, eğitimde muvaffakiyetin başlıca etkenin öğretmen olduğunun bilincinde olan AEC Dil kursları, bu konuda özverili ve sorumlu bir tutum izlemektedir Kurumlara ve şahıslara özel programlar uygulayarak istenilen zaman içerisinde en iyi şekilde yabancı dil öğrenimi için hazırlanan programlar da öğrencilerin en üst düzeyde eğitimlerini tamamlamasını amaç edinen Avitaion English Center İngilizce Dil Okulları, etkili ve kalıcı bir şekilde hizmet vermektedir

Avitaion English Center Dil kursları, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve bunun yanında 2012 Tüketici Kalite Ödülü alarak verdiği ingilizce kurslarının kalitesini belgelendirmiş ve İş İngilizcesi alanındaki kurumsallığını, özenini, istikrarlılığını kanıtlamıştır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com