Ev Usulü Kaşarlı Pide |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Ev Usulü Kaşarlı Pide
15 – 20 dk dinlendirin ( ben dün geceden yoğurup dolaba attım ) Sonra yumurta büyüklüğünde bezelere ayırın sonra merdane yardımıyla çay tabağı büyüklüğünde açın Fırın tepsisine yağlı kağıt sererek açtığımız hamurları üzerine dizin Dizilen hamurlara margarin sürün Sonra rendelenmiş kaşar peynir rendesi ve son olarak yumurtayı bir kaşık yardımıyla üzerine dökün 180 derece fırına vererek pişirin![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır |
|
|
|