![]() |
Tencere Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Tencere KebabıTENCERE KEBABI yarım kilogram dana kuşbaşı 2 adet patates 3 adet patlıcan 2 adet sivri biber 2 adet kırmızı biber 1 adet kuru soğan 1 yemek kaşığı domates salçası yeteri kadar tuz ve karabiber kızartmak için Ayçiçek yağı İlk önce etimizi düdüklüye koyalım 2 yemek kaşığı sıvıyağ ve etlerin üzerine gelecek kadar sıcak su ekleyip yumuşayana kadar ortalama yarım saat pişirelim bu sırada patlıcanlarımızdan başlayarak sebzelerimizi doğrayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|