![]() |
Kartalkaya Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Kartalkaya KebabıBOLU GÖNÜL HANIM’IN MUTFAĞI KARTALKAYA KEBABI MALZEMELER: 1,5 kg kuşbaşı kuzu eti 3 orta boy kabak 3 orta boy havuç 200 gr arpacık soğan 6 diş sarımsak 100 gr tereyağı Kekik Tuz, karabiber 2 paket milföy hamuru YAPILIŞI Et tencerede kendi suyunu verip çekene kadar pişirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iki paket milföy hamuru volovan kalıbıyla daireler halinde kesilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mutfağım
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|