Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başlıyor or merkezi, cuma, günü, nisanda, sınavlar, tatili, yapılacak, yarıyıl

Yarıyıl Tatili Cuma Günü Başlıyor/Merkezi Sınavlar Nisanda Yapılacak

Eski 01-19-2014   #1
Şengül Şirin
Icon3

Yarıyıl Tatili Cuma Günü Başlıyor/Merkezi Sınavlar Nisanda Yapılacak

Yarıyıl tatili cuma günü başlıyor

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan yaklaşık 17 milyon öğrenci ve 800 bin öğretmen bu hafta sonu yarı yıl tatiline girecek
2013-2014 eğitim öğretim yılının 16 Eylül'de başlayan ilk yarısı 24 Ocak cuma günü sona erecek Öğrenciler ve öğretmenler, 9 Şubat'a kadar tatil yapacak Tatilin ardından 2013-2014 eğitim öğretim yılının ikinci yarısı 10 Şubat pazartesi günü başlayacak Eğitim-öğretim yılı 13 Haziran'da da tamamlanacak

Merkezi sınavlar nisanda yapılacak

Ortaokulların 8 sınıflarında okuyan öğrenciler, Türkçe, matematik, fen ve teknoloji, din kültürü ve ahlak bilgisi, inkılap tarihi ve Atatürkçülük, yabancı dil derslerinden 28-29 Nisan'da ortak sınavlara girecek Mazeret sınavı da 10-11 Mayıs'ta yapılacak Sınav sonuçlarının ise haziran ayında açıklanması planlanıyor

Üniversiteye girecek lise son sınıf öğrencileri de üniversiteye giriş sınavlarının ilk aşaması Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) 23 Mart pazar günü girecek Üniversiteye girişte ikinci aşama olan Lisans Yerleştirme Sınavları'na (LYS) 21-30 Nisan'da başvuru alınacak LYS, 14-15 Haziran ve 21-22 Haziran tarihlerinde beş oturumda gerçekleştirilecek

AA

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com