![]() |
Lades |
![]() |
![]() |
#1 |
asyaland
|
LadesHadi gel ladese tutuşalım ![]() ![]() +Tamam ![]() ![]() ![]() ![]() -Ben kazanırsam vericen sen kazanırsan vermicen ![]() ![]() +Kazancımı pek anlayamadım ama neyse olur ![]() ![]() (2 dk sonra) -Aşkım sana çiçek aldım +Aklımda ![]() ![]() -Çiçeğimi ver o zaman ![]() ![]() -Şunu çantana koysana ![]() ![]() +Ver ![]() ![]() -Aklımda ![]() ![]() +Olm sen lades demicek midin -Has ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Sigara versene bitane ![]() ![]() +Dur veriyim abi ![]() ![]() -Aklımda yalnız onu söliim de +Kendin al lan o zaman ![]() ![]() ![]() ![]() -Aklımda ![]() ![]() +Noluyo kızım durup dururken -Aklımda yani onu bil ona göre davran ![]() ![]() -Kapıyı aç ![]() ![]() +Elim dolu anahtarı al aç ![]() ![]() -Ver şunu ver +Laaadeeessss -Ahh düştü ![]() ![]() ![]() ![]() +Ya çamura yatmasan olmaz dimi ![]() ![]() ![]() ![]() -Almadım elime yere düştü görmüyo musun + Offff ![]() ![]() ![]() ![]() -Sandwich yer misin +Aaa sağol yaa -Ladeeeesssss +Banane yaa unuttum ama ben yaaa -Şuursuz olmasaydın +Bidaha balık hafızama güvenip ladese girersem dop olıyım -ladesim lades olsunmu -olsun -vermeyen gavur olsunmu -olsun -iyi şimdi şu lades kemiklerine bak bakalım hangisi uzun hangisi kısa -bakiim -ladeeeesss -ama ama -ben anlamam almasaydın - Ceketimi tutsana + Ver - Ladeeesss + Iyide biz lades tutsmadikki - Hadi ya -ladesim lades olsun mu? +aynı kapıya çıkıo nan -ladesim lades olsun mu +olsun -ajdar kocan olsun mu? +yok ben vazgeçtim
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
virüs
|
![]() -Sigara versene bitane ![]() ![]() +Dur veriyim abi ![]() ![]() -Aklımda yalnız onu söliim de +Kendin al lan o zaman ![]() ![]() ![]() ![]() çok güzelmiş teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ergenekon
|
![]() ladesim lades olsun mu +olsun -ajdar kocan olsun mu? +yok ben vazgeçtim katıldık gülmekten eline sağlık, teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
|