Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dil, okulları, yurtdışı

Yurtdışı Dil Okulları

Eski 01-10-2014   #1
dilokullari

Yurtdışı Dil Okulları

Kanada, Türkiye, Amerika başta olacak şekilde birçok ülkedeki ingilizce dil okullarına, üniversitelere (master, lisans, doktora) ve diploma programlarına öğrenci yerleştiren Real Eğitim, dünyanın en büyük dil okulları, kolejleri ve üniversiteleriyle birlikte çalışmaktadır

Real Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, birlikte çalıştığı tüm kurumları titizlikle ve özenle seçer Çalıştığı Yurtdışında Üniversite, yetkili kurumlar tarafından akredite olmuştur ve uzun yılların deneyimine ve bilgisine sahip olmasına özellikle dikkat eder

Real Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, sunduğu eğitim danışmanlığı hizmetinin kalitesiyle de diğer firmalardan ayrılıp ön plana çıkmaktadır Her bir öğrenci kariyer hedeflemesi, akademik geçmişi ve maddi durumu göz önünde bulundurularak özenli bir şekilde değerlendirmeye tabi tutulur ve kendisi için en uygun programa başvurusu yapılır, kabul edildiğine dair mektup alınır, vize başvurusu yapılır, vize alındıktan hemen sonra tercihlerine uygun konaklaması ve uçak bileti titizlikle ayarlanır ve öğrenciye gideceği şehir, okul ve programla ilgili oryantasyon bilgisi verildikten sonra uğurlanır ve gideceği şehirde bulunan temsilcilerimizle karşılanır ve dil eğitimi süresince destek alır İşte bu sebeplerden dolayı Real Eğitim Danışmanlığı, Avusturya Dil Okulları sektöründe Türkiye Cumhuriyeti'ndeki öncü eğitim danışmanlıklarından biridir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com