01-10-2014
|
|
dilokullari
|
Yurtdışı Dil Okulları

Kanada, Türkiye, Amerika başta olacak şekilde birçok ülkedeki ingilizce dil okullarına, üniversitelere (master, lisans, doktora) ve diploma programlarına öğrenci yerleştiren Real Eğitim, dünyanın en büyük dil okulları, kolejleri ve üniversiteleriyle birlikte çalışmaktadır
Real Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, birlikte çalıştığı tüm kurumları titizlikle ve özenle seçer Çalıştığı Yurtdışında Üniversite, yetkili kurumlar tarafından akredite olmuştur ve uzun yılların deneyimine ve bilgisine sahip olmasına özellikle dikkat eder
Real Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, sunduğu eğitim danışmanlığı hizmetinin kalitesiyle de diğer firmalardan ayrılıp ön plana çıkmaktadır Her bir öğrenci kariyer hedeflemesi, akademik geçmişi ve maddi durumu göz önünde bulundurularak özenli bir şekilde değerlendirmeye tabi tutulur ve kendisi için en uygun programa başvurusu yapılır, kabul edildiğine dair mektup alınır, vize başvurusu yapılır, vize alındıktan hemen sonra tercihlerine uygun konaklaması ve uçak bileti titizlikle ayarlanır ve öğrenciye gideceği şehir, okul ve programla ilgili oryantasyon bilgisi verildikten sonra uğurlanır ve gideceği şehirde bulunan temsilcilerimizle karşılanır ve dil eğitimi süresince destek alır İşte bu sebeplerden dolayı Real Eğitim Danışmanlığı, Avusturya Dil Okulları sektöründe Türkiye Cumhuriyeti'ndeki öncü eğitim danışmanlıklarından biridir
|
|
|