![]() |
Vişneli Muhallebi |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Vişneli MuhallebiVİŞNELİ MUHALLEBİ ALT KISMI; 1 Litre Süt 1 Su Bardağı Un 1,5 Su Bardağı Toz Şeker 75 gr Margarin 1 Paket Vanilya ARASINA;1 paket kakaolu petibör bisküvi (rondoda toz haline getirin ![]() ÜST KISMI; 1 Paket Vanilyalı Puding 2,5 Su Bardağı Vişneli Meyve Suyu 3 Yemek Kaşığı Toz Şeker 1 litre süt, 1 su bardağı un ve 1,5 su bardağı toz şekeri muhallebi kıvamına gelene kadar kaynattıktan sonra kapatmaya yakın margarini koy erisin sonra ateşten al ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NOT: Bisküvileri koyduktan sonra vişneli karışımı çok yavaş bir şekilde dökmeye dikkat edin yoksa bisküviler ayaklanır ![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|