![]() |
Bankalar 5 Liralık Harç İçin 5 Lira Masraf Alıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Bankalar 5 Liralık Harç İçin 5 Lira Masraf AlıyorBankalar 5 Liralık Harç İçin 5 Lira Masraf Alıyor Bankaların vatandaştan aldığı komisyon ve masraflara her gün yenileri ekleniyor ![]() Açık liselere kayıt yaptıran öğrenciden 5 liralık harç için 5 lira masraf alınıyor ![]() Sadece açık öğretim öğrencisinden yılda 26 milyon lira kazanç sağlıyorlar ![]() ![]() 26 milyon lira kazanıyorlar Bugün Gazetesi’nin haberine göre, Milli Eğitim Bakanlığı verilerine göre açık öğretim lisesinde 2011-2012’de 611 bin olan aktif öğrenci sayısı 2012-2013 yılında 804 bin kişiye çıkmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 25 lira bölük pörçük 25 TL olan kayıt yenileme bedelinin 20 lirası Ziraat, Vakıf veya Halk Bankası’nın herhangi bir şubesinde Milli Eğitim Bakanlığı hesabına ödeniyor ![]() ![]() ![]() Uyarı yazısı asmıyorlar Halk Eğitim Merkezi kaynakları, öğrencilerden komisyon kesen bankalar, “Vatandaşa gidin paranızı Halk Eğitim’den isteyin diyorlar” şeklinde bilgi verdi ![]() ![]() İbreyi iyice kaçırdılar Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER ) Başkanı Şükran Eroğlu, “İnsanların sırtından para kazanmanın ibresini kaçırdılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SAMANYOLU
![]() |
|