|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aylığı, bağkur’luluktan, değildir, geliri, işgöremezlik, malul, sürekli, vazgeçilebilir |
![]() |
Sürekli İşgöremezlik Geliri Malûl Aylığı Değildir - Bağ-Kur’luluktan Vazgeçilebilir Mi? |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Sürekli İşgöremezlik Geliri Malûl Aylığı Değildir - Bağ-Kur’luluktan Vazgeçilebilir Mi?Sürekli İşgöremezlik Geliri Malûl Aylığı Değildir - Bağ-Kur’luluktan Vazgeçilebilir mi? Soru: 2002 yılında iş kazası geçirdim ve 105 TL kadar malul maaşı alıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cevap: Aldığınız 105 TL maaş malûllük aylığı değil, sürekli işgöremezlik geliridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: 2004 yılında ben üniversitede öğrenci iken yüzde 10’u benim ortaklığımda, ağabeyim şirket kurdu, daha sonra şirket battı ve Bağ-Kur kayıtlarını kapattırdığını söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cevap: Şirket ortaklığı zorunlu Bağ-Kur (4/b) sigortalılığı için yeterli bir sebeptir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ŞEVKET TEZEL / ALİTEZEL ![]()
![]() |
|