|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aylık, bağlanıyor, cinsiyet, değiştirip, kadın, kızılot, muşükrü, olana |
![]() |
Cinsiyet Değiştirip Kadın Olana Aylık Bağlanıyor Mu?-Şükrü Kızılot |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cinsiyet Değiştirip Kadın Olana Aylık Bağlanıyor Mu?-Şükrü KızılotCinsiyet değiştirip kadın olana aylık bağlanıyor mu?-Şükrü Kızılot Yaklaşık 6 ay önce öldü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (RUMUZ: Ceylan) YANIT: Tavsiye etme konusuna beni karıştırmayın ![]() ![]() ![]() İskânı olmayan binanın vergisi SORU: İskanı olmayan fabrika binasına, 1998’den beri arsa vergisi ödüyorduk ![]() ![]() Selami Kaya – ÇORLU YANIT: Belediyenin uygulaması doğru ![]() ![]() ![]() Mirası ret tek dilekçeyle olur mu? SORU: Kendim ve iki çocuğum adına, tek dilekçe ile mirası red başvurusunda bulunabilir miyim? Beyhan Yıldırım – SAMSUN YANIT: Çocuklar reşit değilse başvurabilirsiniz ![]() ![]() Ben SSK’lı eşim BAĞ-KUR’lu, birimiz ölünce ne olacak? SORU: Ben SSK, eşim de Bağ-Kur emeklisiyiz ![]() ![]() Nazan Konak- KONYA YANIT: Kendi aylığınızın tamamını, eşinizinkinin de yarısını alırsınız ![]() Annem babamla evlensin mi? SORU: Annem babamla hiç evlenmemiş ![]() ![]() ![]() ![]() Z ![]() YANIT: Annenizin babanızla evlenmesine, ben bir şey diyemem ![]() ![]() ![]() Şirketin kiraladığı binanın satışında KDV SORU: Bir tekstil firmasıyız ![]() ![]() ![]() Metin Ersu – İSTANBUL YANIT: İki yılı aşkın süredir aktifte kayıtlı olduğu için sattığınız bina KDV istisnasından yararlanır ![]() ![]() hurriyet ![]() ![]()
![]() |
|