![]() |
Okullar Ne Zaman Açılacak? (MEB 2013) |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Okullar Ne Zaman Açılacak? (MEB 2013)Yaz tatili döneminin sonuna yaklaşılıyor ![]() ![]() ![]() 2013-2014 eğitim öğretim yılı 16 Eylül Pazartesi günü başlayacak ![]() ![]() ![]() ![]() İLK DÖNEM NE ZAMAN BİTİYOR? Birinci yarıyıl, 16 Eylül 2013 Pazartesi'den, 24 Ocak 2014 Cuma'ya kadar sürecek ![]() ![]() İKİNCİ DÖNEM NE ZAMAN BAŞLIYOR? İkinci dönemin ilk dersi 10 Şubat'ta görülecek ![]() ![]() 2014-2015 eğitim-öğretim yılı ise 15 Eylül 2014 Pazartesi günü başlayacak ![]() OKULLAR AÇILIYOR, İSTANBUL'DA 16 EYLÜL ALARMI İstanbul'da, okulların açıldı 16 Eylül'de İETT, halk otobüsleri, şehir hatları vapurları, tranvay, metro, hafif metro ve metrobüs seferleri, saat 06 ![]() ![]() ![]() ÖNLEMLER ŞÖYLE - Öğrenci servisleri kesinlikle öğrencisiz boş olarak servise çıkmayacak ![]() ![]() ![]() ![]() - Otobüs durakları önlerine, yakınlarına park eden ticari taksi veya özel araçlara izin verilmeyecek ![]() ![]() - Toplu taşım araçlarının durak harici veya iki sıra oluşturarak yolcu indirme ve bindirme yapmalarına müsaade edilmeyecek ![]() ![]() - İETT ek seferler koyacak ![]() - Şehir Hatları vapur seferleri arttırılacak ![]() - Metro, Hafif Metro-Füniküler azami sıktıkta sefer düzenleyecek ![]() - Trafik akışını sağlamak için 1 ![]() ![]() ![]() - İl Jandarma Komutanlığı Sorumluluk Bölgesi’nde yaklaşık 800 personelle (Emniyet, Trafik, Asayiş) görev yapacak ![]() - İstanbul genelindeki okullar çevresinde ara sokaklarda 1 ![]() ![]() Akşam
![]() |
|