![]() |
Sahi Ya Ne Oldu Bize? |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Sahi Ya Ne Oldu Bize?Bir kız gördüm sokakta başı kapalı nargile içiyor
![]() ![]() Sigarası elinde kendinden geçiyor ![]() ![]() Bacak bacak üstüne atmış, arsızca gülüyor ![]() ![]() ![]() İNANÇ HAZRETİ FATIMA OLMAKTI NE OLDU BİZE ![]() ![]() ![]() Çık sokağa başı örtmek şıklık ve gösteriş olmuş ![]() ![]() Parkta sevgilisi ile hayayı iffeti şeytana sunmuş, Bahane hazır hemen nefsine uymuş ![]() İNANÇ HAZRETİ HATİCE OLMAKTI, NE OLDU BİZE ![]() ![]() ![]() Kocaman topuz başında arsız hareketler cabası ![]() ![]() ![]() İNANÇ HAZRETİ AİŞE OLMAKTI, NE OLDU BİZE ![]() ![]() ![]() Rektör başını aç demiş hemen açıyor, Farzdan taviz verip hemen kaçıyor, Dünya için ağlıyor sitem saçıyor ![]() ![]() İNANÇ HAZRETİ SÜMEYYE OLMAKTI, NE OLDU BİZE ![]() ![]() ![]() Erkeği küpe takmış, modaymış yırtık pantolon ![]() ![]() ![]() Camide gençleri göremez olduk,yaşlıya mı sadece son ![]() ![]() İNANÇ HAZRETİ EBU BEKİR OLMAKTI, NE OLDU BİZE ![]() ![]() ![]() Adalet görülmez oldu caddede sokakta, Erkek zina yapınca olur hovarda ![]() İNANÇ HAZRETİ OSMAN OLMAKTI, NE OLDU BİZE ![]() ![]() ![]() İlim öğrenmek farzdı kadın erkeğe, Öğrenmedi dinini, nefsi bahane, Kitaplar tozlanmış kütüphanede İNANÇ HAZRETİ ALİ OLMAKTI, NE OLDU BİZE ![]() ![]() ![]() Sokaklar hayadan habersiz yürüyor adım adım, Adalet gelecek bir gün, budur muradım, Çocuğa zina edeni etmeli hadım ![]() İNANÇ HAZRETİ ÖMER OLMAKTI, NE OLDU BİZE ![]() ![]() ![]() Hani mücahitler, sözde esip gürlüyor ![]() ![]() ![]() İNANÇ HAZRETİ HALİD BİN VELİD OLMAKTI NE OLDU BİZE ![]() ![]() ![]() Doksan yaşına gelmişti Eyup El ensari ![]() ![]() ![]() İNANÇ EYÜP EL ENSARİ OLMAKTI NE OLDU BİZE ![]() ![]() ![]() İki kılıçla savaşırdı hazreti hamza ![]() ![]() ![]() DERDİ: ``Gözümün gördüğü hiçbirşeyden korkmam ![]() Benimle dövüşecek olan çıksın karşıma ![]() ![]() İNANÇ HAZRETİ HAMZA OLMAKTI NE OLDU BİZE ![]() ![]() ![]() Annesi gözünün önünde şehit edilen Ammar ![]() ![]() ![]() ![]() Annesini şehit ettiler İŞKENCE Künhar ![]() İNANÇ HAZRETİ AMMAR OLMAKTI NE OLDU BİZE ![]() ![]() ![]() Ümeyye dedilen zalim işkence yaptı ona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İslamın müezzini oldu sabrın sonunda, İNANÇ HAZRETİ BİLAL OLMAKTI NE OLDU BİZE ? ![]() |
![]() |
![]() |
|