![]() |
Küçük İşverene İSG Teşviki |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Küçük İşverene İSG TeşvikiKüçük İşverene İSG Teşviki ![]() ![]() ![]() Küçük işyerleri için bünyede İSG personeli bulundurmak pek mümkün olmayacağından, daha çok dışarıdan hizmet alma yoluna gidecekler ![]() ![]() ![]() 10'dan az çalışanı olan tehlikeli ve çok tehlikeli işyerleri için SGK bütçesinden karşılanmak üzere yardım yapılacak ![]() ![]() İşçi başına 101 liraya kadar yardım Yapılacak yardım işyerinin tehlikeli veya çok tehlikeli oluşuna göre değişecek ![]() ![]() ![]() ![]() İSG yardımının 10 işçiyle sınırlandırılmış olması, uygulamada 10'dan fazla işçi çalıştıran işverenlerin işçi çıkarma yoluna gidebileceği yönünde endişeye sebep olacak gibi ![]() ![]() ![]() ![]() Malulen emekli olabilirsiniz Soru: Sadettin Bey, ben ilk defa 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cevap: Değerli okurum, malulen emeklilik için 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üçüncü çocuğa borçlanma yok Soru: Sadettin Bey, ben 1962 doğumluyum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cevap: Değerli okurum, şu an iki çocuğunuz için 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SADETTİN ORHAN / BUGÜN
![]() |
|