Şarkıların Dili-Elfida Hikayesi | 

| 

| 
		#1 | 
| 

Warrior

| 

Şarkıların Dili-Elfida Hikayesi![]() 9 yaşındaki bir kızın, Elfida'nın hikayesi bu ![]() ![]()   Şarkıcı Haluk Levent, basından gizleyerek 16 kanserli çocuğun tedavisini üstlenmiş, Elfida onu hepsinden daha çok etkilemiş ki, ona bir şarkı bile yazmış![]() ![]() ![]() “Esmerdi, narindi, yaşı ufacıktı, ismim ile ismi benzeşiyordu   Cerrahpaşa hastanesi ağrı merkezinde arkadaşımın annesini ziyaret ettiğim sırada annesinin ona seslenmesini duyunca bana seslendi sanarak gayri ihtiyari dönüp baktığımda gördüm onu  Tam karşı yatakta yatıyordu  içim cız etti  Aldığım nefesten, alabileceğim nefeslerden utandım  Gözlerim doluverdi kendimi tutum  Gülümsedim “benim de adım seninki gibi” dedim  Gülümsedi  Elindeki telefonu gösterdi “Haluk Levent abim aldı, bana şarkı yazdı” dedi “Klibinde beni oynatacak, ama oynamak istemediğimi söyledim” dedi![]() “Biliyorum yapamam” dedi burkularak ![]()   “Yaparsın niye yapamayasın ki” dedim   Cevap vermedi , sustu  Suskunluğu içimi dağladı  Söylenmemiş ama binlerce kelime içeren bir suskunluktu  “Gene gel, Haluk abim hep geliyor” dedi![]() Eve dönerken hep aklımda idi   Sonrasında bir daha hiç gidemedim oraya Sonra arkadaşımdan öğrendim ki “Elfida” da 2 ay önce vefat etmiş![]() ELFİDA Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzün kıyıma vuran Anne karnı huzur Çocukluğumun sesi Senden bana Şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın Sessizliğe yakın Kimbilir kaç yüzyıldır Sarılmamış kolların Sisliydi kirpiklerin Ve gözlerin yağmurlu Yorulmuşsun Hakkını almış yılların Elfida Bir belalı başımsın Elfida Beni farketme sakın Omzumda iz bırakma Yüküm dünyaya yakın Elfida Hep aklımda kalacaksın ![]() ![]()  
 | 

| 
| 
		 |