Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hesaplı, telefonlar

Hesaplı Telefonlar

Eski 04-18-2013   #1
dilokullari

Hesaplı Telefonlar

Açılış Tarihi : 2004
Site Adresi: aveacomtr
Site İçeriği: Teknoloji

TC'nin ilk ve tek GSM1800 mobil operatörü pozisyonunda olan Avea mobil iletişim, 2004 senesinde faaliyete geçmiştir 2012 üçüncü çeyrek itibariyle 132 milyon kullanıcıya hizmet olanağı sunan Avea iletişim, Türkiye'nin en dinamik mobil iletişim operatörüdür Son teknoloji ağı ile TC nüfusunun %981'ine kadar ulaşan şirket, "Avea" adı ile gerek kurumsal gerekse bireysel tarifeleriyle hızla büyümekte, hem teknolojiye, gerekse yönetim ve 3100'e ulaşan personeline sürekli yatırım yapmaktadır 200'e yakın devlette 662 operatör şirketiyle uluslararası roaming sözleşmesi bulunan Avea, uluslararası roaming ortaklıklarını arttırmaya hızla devam etmektedir Ayrıca Avea mobil iletişim, çok zengin tablet ve telefon çeşitleriyle en son teknoloji iphone fiyat tüketicinin hizmetine sunmaktadır Hemen şimdi galaxy 3 ve black berry z10 edinin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com