Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çıktı, gökçeadadaki, okuluna, onay, rum

Gökçeada'daki Rum Okuluna Onay çıktı

Eski 03-28-2013   #1
Şengül Şirin
Icon3

Gökçeada'daki Rum Okuluna Onay çıktı

Gökçeada'daki Rum okuluna onay çıktı

Milli Eğitim Bakanı, Gökçeada'daki okula onay verildiğini açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gökçeada'daki Rum okuluna onay verildiğini açıkladı

1964 YILINDA KAPATILMIŞTI

Avcı, 1951 yılında faaliyete başlayan Rum azınlık okulunun 1964'te kurucu isteği doğrultusunda kapatıldığını hatırlattı

AÇILIŞ İZNİ VERDİK

Başvuru üzerine aynı binada Rum azınlık okulu açılması talebinin Bakanlık tarafından onaylandığını belirten Avcı, bugün itibarıyla Özel Gökçeada Rum İlkokuluna açılış izni verdiklerini söyledi
Bu arada, 2011'den bugüne İstanbul'daki Rum azınlık okullarından üçü ilköğretim okulu, biri de lise olmak üzere toplam 4 Rum okulu, kurucularının istekleri doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığınca kapatıldı
Bakanlığın azınlıklara ait okulların kendi istekleri doğrultusunda açılması veya kapatılması yönünde gelen talepleri önemle değerlendirdiği bildirildi

Akşam

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com