Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
galatasaraylı olmak bana gurur veriyor

"Galatasaraylı Olmak Bana Gurur Veriyor"

Eski 06-20-2010   #1
ysnkrks
icon110

"Galatasaraylı Olmak Bana Gurur Veriyor"

Avustralya Milli Takımı’nın Rustenburg Kampı’nda bulunan Lucas Neill, yazarımız Kaan Bora’ya önemli açıklamalar yaptı Tecrübeli defans oyuncusu, “Galatasaray’ın 25 milyon taraftarı var Bu benim ülkemin nüfusundan 5 milyon daha fazla Böyle bir kulübün futbolcusu olarak Dünya’nın en büyük futbol organizasyonunda mücadele etmenin onurunu yaşıyorum Onların desteğinin de arkamızda olduğunu biliyoruz ve bu hem beni, hem de Harry Kewell’ı çok sevindiriyor Ayrıca bir Galatasaray oyuncusu olmanın getirdiği sorumlulukla ülkemiz için mücadele ediyoruz” diye konuştu
“Bu sezon farklı olacak”
Yeni sezon ile ilgili beklentilere de değinen Lucas Neill, “Geçen sezon devre arasında Galatasaray’a gelmeme rağmen Türkiye’ye çok kısa sürede alıştım Kendimi bu kulübe ait hissediyorum Özellikle taraftarın bana gösterdiği sevgi ve saygının karşılığını verebilmek için elimden geleni ortaya koymaya çalışacağım Beni kısa bir sürede kabullendikleri için çok şanslıyım Geçen sezon onları çok üzdük ve ligi amaçladığımız yerde bitiremedik Belki biraz yeni bir takım olmanın sıkıntılarını yaşadık Ama merak etmesinler Çok kaliteli oyunculardan kurulu bir ekibiz Güzel günler bizi bekliyor Önümüzdeki sezon çok daha farklı olacak Taraftarımıza kendimizi affettireceğiz Dünya Kupası’nın ardından her şeyimle Galatasaray’ın başarısı için ter dökeceğim” ifadesini kullandı Lucas Neill, dünkü Avustralya-Gana mücadelesinde sahaya kaptan olarak ilk 11’de çıktı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com