|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
denetim, kurumundan, muhasebe, standartları |
![]() |
Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumundan |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Muhasebe ve Denetim Standartları KurumundanMuhasebe ve Denetim Standartları Kurumundan KURUL KARARI Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumundan: KURUL KARARI Karar Tarihi : 10/1/2013 Karar No : B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 660 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 19 uncu maddesi ve 26/12/2012 tarihli ve 28509 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Bağımsız Denetim Yönetmeliğinin 48 inci maddesi gereğince 2013 yılı geçiş dönemi yetkilendirilmelerinde geçerli olmak üzere; 1- Kamu yararını ilgilendiren kuruluşlarda bağımsız denetim yapacak bağımsız denetim kuruluşlarının Bağımsız Denetim Kuruluşu Belgesi için 5 ![]() ![]() 2- Bağımsız denetçi yetkilendirme işlemlerinde aşağıda belirlenen tarifeler üzerinden ücret alınmasına, 1 Bağımsız Denetçi Belgesi 250 TL 2Bağımsız Denetçi Kimliği 150 TL 3Bağımsız Denetçilik Sınavı Her Bir Alan Ücreti 150 TL karar verilmiştir![]()
![]() |
|