![]() |
İstanbul Güne Karla Başladı |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() İstanbul Güne Karla Başladıİstanbul güne karla başladı ![]() İstanbul'da beklenen kar yağışı sabaha karşı Anadolu yakasında Çamlıca, Altunizade, Beykoz başta olmak üzere yüksek kesimlerde başladı ![]() ![]() Şehir trafiğinde aksamaya yol açmayan kar yağışı nedeniyle, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı yetkililer vatandaşların tedbirli olmasını istedi ![]() Anadolu yakasında yüksek kesimlerde devam eden kar yağışının ilerleyen saatlerde artarak devam etmesi bekleniyor ![]() Topbaş'tan açıklama Bu arada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'da beklenen kar yağışı ve alınan önlemler hakkında basın toplantısı düzenledi ![]() AKOM'da düzenlenen toplantıda konuşan Topbaş şunları söyledi: "Meteoroloji'nin verdiği bilgi doğrultusuda İstanbul'un yine bir kar yağışı etkisi altında olacağı ifade edilmekte hatta yoğun bir kar yağışı ifadeleri özellikle bizim dikkatimizi çekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() THY çok sayıda seferi iptal etti Türk Hava Yolları da (THY) kar yağışı ve elverişsiz hava şartları nedeniyle bazı dış hat ve iç hat uçuşlarını iptal etti ![]() İptal edilen sefer saatleri şöyle; İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan saat 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ankara Esenboğa Havalimanı’dan saat 01 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dış hatlarda ise iptal edilen uçuş saatleri şöyle; İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan yapılması planlanan saat 03 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() THY, yolcularına mağdur olmamaları için uçuşuna gitmeden önce 444 0 849 aramaları gerektiğini duyurdu ![]() Eğitime kar engeli Bayburt'ta yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi ![]() Ağrı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "İlimizdeki yoğun kar yağışı nedeniyle; il merkezine bağlı eğitim kurumları hariç; köylerimiz ile YİBO'lar ve taşıma merkezi ilköğretim ve ortaöğretim okullarımız için 7-8 Ocak 2013 tarihlerinde (Pazartesi ve Salı günleri) iki gün süreyle, Tutak ve Hamur ilçelerimizde; ilçe merkezleri hariç, YİBO'lar ve taşıma merkezi ilköğretim ve ortaöğretim okullarımız 7 Ocak 2013 tarihinde (Pazartesi günü) bir gün süreyle, Eleşkirt ilçemizde ilçe merkezi ile bütün köy okulları 7 ocak 2013 tarihinde (pazartesi günü) bir gün süreyle tatil edilmiştir" denildi ![]() Karayollarında durum Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bültenine göre, İkizdere-İspir yolu kar ve tipi, Tunceli-Pülümür yolu ise çığ nedeniyle ulaşıma kapalı bulunuyor ![]() Ortaklar-Germencik-Aydın yolunun 15 ![]() ![]() ![]() ![]() Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87 ![]() ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet Haber Portalı
![]() |
|