5 Başlık |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
5 BaşlıkKORKUYU YENME Korku insanin en büyük düsmanidir Korkunun kendinden baska korkulacak bir tarafi yoktur Korkuyla mantik yürütülmez Korku bir duygudur Gerçek bilindimi korku kalmaz Korkular önyargidan kaynaklanir![]() Kendini yönetme: Korkacak hiçbir sey yok Herseyin üstesinden gelecek güçteyim Güç içimde![]() SIGARA Bilinçalti verdigimiz emirleri harfiyen uygular Biz emirleri veririz bilinçalti yerine getirir![]() Basari: Insanlar sik sik basarisiz olurlar Çünkü gerçekten yapmak istemedikleri seyleri yapmaya çalisirlar![]() Pratik: Pratik her zaman mükemmellestirmez ama otomatiklestirir ![]() Bilinçalti emire karsilik verir: Sabah 06:00 ‘ da kalkmaniz gerektiginde inanin o saatte kalkarsiniz ![]() UYKUSUZLUK Uyumak için hap alinir Güç hapin degil hapa duyulan inancindir![]() Kendini yönetme: Uyanik kalmaktan korkmuyorum Kavgaci düsüncelerden ariniyorum Kafam rahat huzurla dolu![]() CESARET Hayatta hiçbir sey bize karsi degil Bu yüzden çaresizlige yer yok Dikkatimizi verdigimiz seyler büyür Dikkati iyiye olumluya yöneltirsek yasadiklarimiz bunlar olur![]() Kendini yönetme: Cesaretimi yitirmeyi istemiyorum Dogru seçim için yönlendiriliyorum Içimdeki kusursuz güce güveniyorum![]() SÜREKLI HUZUR Prensiplerin zaferinden baska hiçbir sey size huzur getirmez Dikkat huzur üzerinde yogunlastirildiginda kisi huzur için bir araç olur![]() Kendini yönetme: Son derece huzurluyum Iyiligin gücüne inaniyorum![]() |
|
|
|