|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cüceloğlu, doğan, işitin, lütfen, söyleyemediklerimi |
![]() |
Doğan Cüceloğlu - Söyleyemediklerimi İşitin Lütfen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğan Cüceloğlu - Söyleyemediklerimi İşitin LütfenBana aldanmayın! Yüzüm bir maskedir ![]() Sizi aldatmasın ![]() Binlerce maskem var ![]() Çıkarmaya korktuğum ![]() Ve ![]() ![]() ![]() Olmadığımı göstermek İkinci doğam oldu ![]() 'kendinden emin biri' dersiniz ![]() sanki güllük gülistanlık benim için herşey ![]() ![]() ![]() adım güven belirtir ![]() Ve ![]() Oyunumun adı Ağırbaşlılıktır ![]() İçimde ve dışımda denizler sakin ![]() Herşeyin kumandanı ben ![]() ![]() ![]() Fakat ![]() ![]() Lütfen! ![]() Herşey dışta düzgün ve cilalı ![]() Hiç yıpranmayan ![]() O maske! ![]() Altta ne güven ![]() ![]() ![]() ![]() Altta ![]() Karışıklık ![]() Gerçek ben! ![]() Ama saklarım bu gerçeği savunuculukla Kimsenin bilmesini istemem Zayıf taraflarımı düşündükçe ![]() Titrer ve sararırım ![]() ![]() ![]() Ve başkaları görürse iç dünyamı ![]() ![]() ![]() Gerçek beni ve yalnızlığımı! İşte ![]() ![]() ![]() ![]() Onun için ![]() ![]() Onlar ![]() Parlatılmış yüzlerim ![]() Bana ![]() 'sen değerlisin' diyecek ![]() 'maskesizken daha bir insansın' 'daha bir bendensin' 'daha yakın ![]() diyecek bir bakışa muhtacım ![]() ![]() ![]() benim yanıma sokulman kolay olmayacaktır! ![]() uyarırım seni dost! ![]() uzun yıllar kendini yetersiz hissetmiş ben ![]() sana kendini kolayca açmayacaktır ![]() ![]() ![]() bütün gücümle tutunacağım maskelerime ne kadar sokulursan yakınıma o denli şiddetli geri iteceğim seni ![]() ![]() kim olduğumu merak ediyor musun? Hiç merak etme ![]() ![]() ![]() Ben çevrendeki Her erkek ve kadınım ![]() ![]() ![]() Maske takan her insanım ![]() Doğan Cüceloğlu - İnsan İnsana |
![]() |
![]() |
|