![]() |
Kendimizi Geliştirmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kendimizi GeliştirmekBir ormanda iki kisi agac kesiyormus ![]() kalkiyor ![]() ![]() geciyormus ![]() ayiriyormus ![]() birakiyormus ![]() basladiginda eve donuyormus ![]() ne kadar agac kestiklerini saymaya baslamislar ![]() Sonuc : Ikinci adam cok daha fazla agac kesmis ![]() Birinci adam ofkelenmis : " Bu nasil olabilir ? Ben daha cok calistim ![]() ![]() senden daha gec bitirdim ![]() ![]() ?" Ikinci adam yuzunde tebessumle yanit vermis : " Ortada bir sir yok ![]() ![]() baltami biliyordum ![]() ![]() ![]() Kendimizi gelistirmek ![]() ![]() ![]() yasamimizi objektif bir bakisla gozden gecirmektir ![]() alanlarimizi gelistirmek icin caba gostermektir ![]() ![]() ![]() ![]() karakterimizin guclenmesi icin olmazsa olmaz bir kosuldur ![]() Delfi'deki unlu tapinakta Sokrat'in su sozu yer alir : " Insan Kendini Tani " Kendini tanimak ![]() arasindaki yoldur ![]() ![]() baskalarinin bizi nasil gordugu arasinda aci olmamasi anlamina gelir ![]() Bireysel ve is yasamimizda basarili ![]() ![]() baltamizi bilemek icin kendimize zaman ayirmaliyiz |
![]() |
![]() |
|