![]() |
Hayatındaki Boşlukları Doldur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayatındaki Boşlukları Doldur“Bir sevgilim yok çünkü…………… ![]() Aşk hayatının bir türlü istediğin gibi gitmemesinin sebebi hangisi? a) Eski sevgilimi unutamıyorum Eğer ilişkinizin bitmesine rağmen eski erkek arkadaşına karşı hala bir şeyler hissediyorsan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() b) Hiç güzel değilim “Herkesin bir erkek arkadaşı var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() c) Erkeklere güvenmiyorum Aldatıldıysan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “İstediğim notu alamıyorum çünkü………… ![]() Sınavlardan düşük not aldığımız zaman hepimizin bir bahanesi var! “Elektrikler kesildi çalışamadım” cümlesi öğretmenler için ne kadar inandırıcılıktan uzaksa ![]() ![]() 1 ![]() Kendini sürekli yorgun hissediyorsan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() “Matematik konularını anlamıyorum” der ve bu dersi çalışmayı sürekli ertelersen konular dağ gibi birikir ve içinden çıkılamaz bir hal alır ![]() ![]() ![]() ![]() “Annemle sık sık tartışıyorum çünkü……………” Aranızdaki iletişim probleminin sebebi sence hangisi? a) Beni anlamıyor Bizim için en kolay kaçış yollarından biri “Beni anlamıyor” deyip kenara çekilmek! Peki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() b) Çok katı kuralları var Eğer iletişim kuramamanızı annenin kuralcı yapısına bağlıyorsan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() c) Her şeyime karışıyor Annen bazı şeyleri yaşayıp ders almış biri olarak senin için en büyük kaynak olsa gerek! Bazen çizmeyi aşıp bizi sıkboğaz etseler de ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|