![]() |
Bugün! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bugün!Bugünü son günümmüş gibi yaşayacağım ![]() Bana bahşedilen bu son değerli günde ne yapmalıyım? İlk önce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kum saatindeki kum tanecikleri yukarı doğru akabilir mi? Güneş battığı yerden doğabilir ![]() Dünün sıkıntılarını hafifletebilir ve düzeltebilir miyim? Dünün yaralarını geriye çağırıp iyileştirebilir miyim? Dünden daha genç olabilir miyim? Ağızdan çıkan kötü sözleri ![]() ![]() Hayır ![]() Dün ebediyen gömülmüştür ve bir daha dünü düşünmeyeceğim ![]() Bugünü son günümmüş gibi yaşayacağım ![]() Peki o zaman ne yapmalıyım? Dünü unuturken ![]() ![]() Yarının kumları ![]() Güneş bu sabah iki kez mi doğacak? Bugünün yolunda yürürken yarının işlerini yapabilir miyim? Yarının altınlarını bugünün kesesine koyabilir miyim? Yarının çocuğu bugün doğabilir mi? Yarınki ölüm ![]() Kendimi ![]() Hiçbir zaman gündeme gelmeyecek sorunlarla kendime eziyet edebilir miyim? Hayır! Yarın ![]() ![]() Bugünü ![]() ![]() Sahip olduğum her şey bugündür ve bu saatler şu anda sonsuzdur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben gerçekten de talihli bir insanım ve bugünün saatleri hak edilmemiş ikramiye gibiler ![]() ![]() Bugünü ![]() ![]() Yalnızca bir tek hayatım var ve hayat bir zaman ölçüsünden başka bir şey değildir ![]() ![]() ![]() Bugünü harcarsam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugünün her anına iki elimle sarılıp sevgiyle okşayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() Bugünü ![]() ![]() Zaman öldürme araçlarından kesinlikle kaçınacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugünü son günümmüş gibi yaşayacağım ![]() Bugünün görevlerini bugün yerine getireceğim ![]() Bugün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün ihtiyaç içindeki dostuma destek olacağım ![]() ![]() Bugün kendimi adayıp çalışacağım ![]() ![]() Bugünü ![]() ![]() Eğer bu benim son günümse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugünü ![]() ![]() (Ve eğer son günüm değilse ![]() ![]() Hıncal Uluç |
![]() |
![]() |
|