![]() |
Hayal Gücüne Sahip Biri Asla Yalnız Kalmaz .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayal Gücüne Sahip Biri Asla Yalnız Kalmaz ..![]() Geçenlerde bir televizyon programında yazar Selim İleri böyle dedi ![]() ![]() Yalnız olmak nedir sizce? Yalnızlık birçok insanı korkutur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ?Atlantik?in ortasında yapayalnız bir Türk? Okyanus aşmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşünebiliyor musunuz Okyanus?un ortasında tek başına ![]() ![]() ![]() ![]() GERÇEK YALNIZLIK NEDİR? Benim için bir evde tek başına yaşamak yalnızlık değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçek yalnızlık etrafında bunları söyleyebileceğin hiç kimsenin olmamasıdır ![]() Hele kalabalıklar içinde kendini yalnız hissedenler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ?aaa ne güzel ![]() ![]() İşte çevrenizde sevinçlerinizi ve üzüntülerinizi anlatabileceğiniz ve sizi gerçekten anlayacak dostlarınız varsa yalnız değilsiniz ![]() Brown şöyle demiş; HAYAL GÜCÜNE SAHİP BİRİ ![]() ![]() Üretken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok yıllar önceydi bir erkek arkadaşımla sohbet ediyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ?Ayrılamam çünkü ben asla yalnız yaşayamam ![]() ![]() Oysaki benim gözümde öylesine güçlü bir erkekti ki ![]() ![]() Bir sürü insanın hayatında hala yalnız kalmaktan korktuğu için devam eden birliktelikler var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Henrik İbsen bakın yalnızlığı nasıl tarif etmiş: DÜNYANIN EN KUVVETLİ İNSANI ![]() ![]() Ayrıca yalnızlık güzeldir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|