![]() |
Tepki Hayat Belirtisidir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tepki Hayat BelirtisidirBir bebek doğduğunda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genelde yemek esnasında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vücut normal işleyişe programlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aza “Nereye gidiyorsun?” demişler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toplum da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerek özel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tepki Hayat Belirtisidir |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tepki Hayat BelirtisidirEtki +(artı) tepki = (eşittir) ? olursa ne olur? Etki; fiziksel ya da psikolojik tesir gücü olan söz ya da davranışın sonucunda oluşan psikolojiye veya bedene tesir etme durumudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tepki ise; etkinin farkında olmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tepki; sadece kendisini düşünerek hareket etmek değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gündelik yaşantımızda insanlar iş kurarken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gazetenin haber dairesinde çalışan bir görevli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesela şehirlerarası yolculuk yaparken uğradığımız kimi tesislerde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle zannediyorum ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Suçlu avına çıkmadan önce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bolca şikâyet ettiğimiz işleyişlere “dur” demek için ![]() ![]() Sebepler değişmeden sonuçlar değişmez ![]() Sebeplerden biri de ![]() ![]() Ben sustuğum ![]() ![]() Toplum olarak bizler ![]() Acaba ![]() Niye mi bu soruları soruyorum? Eğer tepki hayat belirtisi ise ![]() Saliha Erdim |
![]() |
![]() |
|