![]() |
Güneş Yanığı, Deri Kanseri Riskini Artırıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Güneş Yanığı, Deri Kanseri Riskini Artırıyor![]() Güneş yanığı, deri kanseri riskini artırıyor Ordu Medical Park Hastanesi Cildiye Uzmanı Dr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hava sıcaklıklarının giderek artması, özellikle yurdun sahil kesimlerinde yaşayan vatandaşları denizlere yöneltiyor ![]() ![]() ![]() Güneş yanığı ve deri hastalıkları konusunda açıklamada bulunan Cildiye Uzmanı Dr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu nedenle güneş yanığından kaçınmak gerekmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güneş yanığından korunmak için güneşe çıkmadan yarım saat önce koruyucu krem sürülmesinin yararına değinen Uzm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Altı aydan küçük bebeklerin doğrudan güneş ışığına maruz
bırakılmamasını öneren cildiye uzmanı Dr ![]() ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Güneş Yanığı, Deri Kanseri Riskini Artırıyor |
![]() |
![]() |
#2 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Güneş Yanığı, Deri Kanseri Riskini Artırıyorbenim tenim aşırı beyaz ve güneşe karşı çok hassas ben zaten hep feci oluyom çıkamıyorum dışarı sıcağı ve güneşi sevmiyorum XD paylaşım için teşekkürler
|