|
|
Konu Araçları |
alman, dünya, eden, kamplarında, katledilmekten, kimdi, kurtarmaya, nazi, saklamaya, savaşı, soyadı, sırasında, yahudileri, yardım, ünlü, ölüm |
İi. Dünya Savaşı Sırasında Yahudileri Saklamaya Ve Nazi Ölüm Kamplarında Katledilmekten Kurtarmaya Yardım Eden Soyadı Ünlü Alman Kimdi? |
12-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İi. Dünya Savaşı Sırasında Yahudileri Saklamaya Ve Nazi Ölüm Kamplarında Katledilmekten Kurtarmaya Yardım Eden Soyadı Ünlü Alman Kimdi?II Dünya Savaşı sırasında Yahudileri saklamaya ve Nazi ölüm kamplarında katledilmekten kurtarmaya yardım eden soyadı ünlü Alman kimdi? II Dünya Savaşı sırasında Yahudileri saklamaya ve Nazi ölüm kamplarında katledilmekten kurtarmaya yardım eden soyadı ünlü Alman kimdi? FrmSinsi II Dünya Savaşı sırasında Yahudileri saklamaya ve Nazi ölüm kamplarında katledilmekten kurtarmaya yardım eden soyadı ünlü Alman kimdi? Hakkında |
İi. Dünya Savaşı Sırasında Yahudileri Saklamaya Ve Nazi Ölüm Kamplarında Katledilmekten Kurtarmaya Yardım Eden Soyadı Ünlü Alman Kimdi? |
12-20-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İi. Dünya Savaşı Sırasında Yahudileri Saklamaya Ve Nazi Ölüm Kamplarında Katledilmekten Kurtarmaya Yardım Eden Soyadı Ünlü Alman Kimdi?Nazi Almanya'sında Himmler (1900-45) ve polis kuvvetleri neredeyse mutlak egemen olana kadar Canaris yürekli bir kurtarma operasyonu planlayarak ve Berlin Yahudilerine birçok izin kağıdı sağlayarak Gestapo'yıı 1942 yazına kadar kandırdı Bu Yahudiler Gestapo karargahlarına AB D'de sabotaj yapmaları için bir kenarda tutulan Alman Abwehr casuslarıymış gibi gösterilerek Nazi hükümetinden herhangi bir müdahaleyle karşılaşmaksızın Almanya'yı terk edebildiler |
|