|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alman, dünya, eden, kamplarında, katledilmekten, kimdi, kurtarmaya, nazi, saklamaya, savaşı, soyadı, sırasında, yahudileri, yardım, ünlü, ölüm |
![]() |
İi. Dünya Savaşı Sırasında Yahudileri Saklamaya Ve Nazi Ölüm Kamplarında Katledilmekten Kurtarmaya Yardım Eden Soyadı Ünlü Alman Kimdi? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İi. Dünya Savaşı Sırasında Yahudileri Saklamaya Ve Nazi Ölüm Kamplarında Katledilmekten Kurtarmaya Yardım Eden Soyadı Ünlü Alman Kimdi?II ![]() II ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İi. Dünya Savaşı Sırasında Yahudileri Saklamaya Ve Nazi Ölüm Kamplarında Katledilmekten Kurtarmaya Yardım Eden Soyadı Ünlü Alman Kimdi? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İi. Dünya Savaşı Sırasında Yahudileri Saklamaya Ve Nazi Ölüm Kamplarında Katledilmekten Kurtarmaya Yardım Eden Soyadı Ünlü Alman Kimdi?Nazi Almanya'sında Himmler (1900-45) ve polis kuvvetleri neredeyse mutlak egemen olana kadar Canaris yürekli bir kurtarma operasyonu planlayarak ve Berlin Yahudilerine birçok izin kağıdı sağlayarak Gestapo'yıı 1942 yazına kadar kandırdı ![]() bir kenarda tutulan Alman Abwehr casuslarıymış gibi gösterilerek Nazi hükümetinden herhangi bir müdahaleyle karşılaşmaksızın Almanya'yı terk edebildiler ![]() |
![]() |
![]() |
|