Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Dantel, Örgü ve El Sanatları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
işi, lastik, tunus, yapımı

Tunus İşi Lastik Yapımı

Eski 12-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tunus İşi Lastik Yapımı

Burda zinciri çekiyoruz

Çektiğimiz zincirlerden ilmek topluyoruz

Sona geldiğimizde ilk ilmek tek sonra çift Olarak topluyoruz

En başa gelince 1ilmek alıyoruz

Burda ipi elimizle alta indiriyoruz

Daha sonra ip alttayken ilmek içine girip

O ipi (alttaki) başına dolayıpçekiyoruz
Gelelim yapılışına 1 tane düz ilmek 1 tane ipi alta alarak bitane düz 1 tane alta alarak sona geliyoruz yine toplayarak başa geliyoruz ama bu sırada tam tersi olacak yani alt sırada düz aldıklarımızı ipi alta geçirerek alıcazBen ipi alta geçirmeye ters diyorum yani bi düz bi ters öreceğiz bir üst sıraya geçtiğimizde düz ördüklerimizi ters ,ters ördüklerimizi düz öreceğiz bukadar 6 7 sıra lastik normal olur ben genelde 6 sıra yapıyorum Sanırım ipi alta almayı anladınız ilmek aldıktan sonra ipi elimizle aşağıya atıyoruz tığı toplayacağımız ilmeğe takıp alttaki ipi alıyoruz ilmek içinden geçiriyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com