![]() |
Burçlar ve Ampul |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Burçlar ve Ampulburçlar ve ampul değişimi Bir ampulü değiştirmek için kaç KOÇ gerekir? Bir tane yeter ![]() ![]() Hiç gerekmez, "Koç"lar karanlıktan korkmaz ![]() Bir tane yeter ![]() ![]() Bir ampulü değiştirmek için kaç BOĞA gerekir? Bir ![]() ![]() Hiç, "Boğa"lar hiçbirşey değişsin istemez ![]() Bir ![]() ![]() Bir ampulü değiştirmek için kaç İKİZLER gerekir? İki ![]() ![]() İki ![]() ![]() İki ![]() ![]() Bir ampulü değiştirmek için kaç YENGEÇ gerekir? Sadece bir ![]() ![]() Bir ![]() ![]() Hiç ![]() ![]() Bir ampulü değiştirmek için kaç ASLAN gerekir? Hiç ![]() ![]() Bir ![]() ![]() Hiç ![]() ![]() Bir ampulü değiştirmek için kaç BAŞAK gerekir? Sürekli başkasının ampullerini değiştirdiklerinden kendi ampullerini değiştiremezler ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hmmm, bunun kutusu nerede, son kullanım tarihi neydi bakalım ![]() Bir ampulü değiştirmek için kaç TERAZİ gerekir? Bir, belki de iki ![]() ![]() Niye değiştirelim ki, karanlık romantik oluyor ![]() Gerçekten bilemiyorum, belki ampule sormak lazım ![]() ![]() Bir ampulü değiştirmek için kaç AKREP gerekir? Hiç, karanlıkta yaşarlar ![]() Ne soruyorsun, sen polis misin? Bu bilgi kesinkes gizli bilgidir ve sadece emir komuta zinciri içinde aktarılır ![]() Bir ampulü değiştirmek için kaç YAY gerekir? Şimdi biz Kaş'ta bir tatil geçirmiştik, tamam mı ![]() ![]() ![]() Hayat güzel, güneş pırıl pırıl, karnım aç ![]() Takmayacaksın, takarsan yanmaz ![]() ![]() Bir ampulü değiştirmek için kaç OĞLAK gerekir? Hiç ![]() ![]() Çocukca işlerle uğraşmıyorum ![]() Şimdi değiştiririz, yarın yanmayacağı ne malum? Bir ampulü değiştirmek için kaç BALIK gerekir? Ne ampulü? Elektrikler mi kesildi, yoksa saat 21'mi oldu? Benim için aydınlık şekerim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
angelesdream
|
![]() hmm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ctn_86
|
![]() Bir ampulü değiştirmek için kaç İKİZLER gerekir? İki ![]() ![]() İki ![]() ![]() İki ![]() ![]() olmadı şimdi bu ![]() ![]() ![]() tşkler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
puslu
|
![]() Bir ampulü değiştirmek için kaç BOĞA gerekir? Bir ![]() ![]() Hiç, "Boğa"lar hiçbirşey değişsin istemez ![]() Bir ![]() ![]() Oda ikna olursa tabi:) teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
|