Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
3dvia, bilgiler3dvia, composer, hakkında, tanıtımı, teorik

3Dvia Composer V6r2010x Hakkında Teorik Bilgiler-3Dvia Composer V6r2010x Tanıtımı

Eski 12-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

3Dvia Composer V6r2010x Hakkında Teorik Bilgiler-3Dvia Composer V6r2010x Tanıtımı

3DVIA Composer 3B modellerinizden aldığı bilgileri kullanarak ürün dokümanlarınıza dizayn değişikliklerini otomatik olarak yansıtır Böylece güncel, hatasız basılmış ve enteraktif materyaller hazırlamanıza yardımcı olur 3DVIA Composer’dan önce ürünleriniz yada tasarımlarınız üzerine yaptığınız değişiklikleri ilgili dokümanlara yansıtmak zaman alıcı manüel bir işlemdi 3DVIA Composer kullanarak tüm ekibinizin dokümantasyon işlemine entegre olmasını sağlayabilirsiniz Bu sadece maliyetleri azaltmakla kalmayacak, ürünler için hazırladığınız tüm dokümanların kalitesini ve uyumluluğunu da arttıracaktır
Artık aşağıdaki dokümanları kolayca hazırlayabilirsiniz:
  • Montaj talimatları
  • Müşteri servis prosedürleri
  • Pazarlama materyalleri
  • Kullanıcı el kitapları
  • Servis tamir el kitapları
  • Eğitim materyalleri
  • Web tabanlı kataloglar
3DVIA Composer kullanarak:
  • Otomasyon sayesinde tüm ürün dokümanlarınızı hızlı bir şekilde güncelleyebilir ve böylece pahalıya mal olan hatalardan kurtulabilirsiniz
  • Yeni ürünlerinizi pazara daha hızlı sokabilir ve böylece rekabette avantaj kazanabilirisiniz
  • Güncel ve hatasız dokümantasyon için elinizdeki mevcut 3 boyutlu tasarımlarınızı kullanabilirsiniz
  • Kolay kullanım sayesinde hem teknik ekibinizi hem de teknik bilgisi olamayan kişileri doküman hazırlık sürecine dahil edebilirsiniz
  • Müşteri hizmetlerinizi geliştirebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com