Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fabrikadaki, kovucu, kurtulmanın, kuş, kuşlardan, vermeden, yolu, zarar

Fabrikadaki Kuşlardan Onlara Zarar Vermeden Kurtulmanın Yolu Kuş Kovucu

Eski 12-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fabrikadaki Kuşlardan Onlara Zarar Vermeden Kurtulmanın Yolu Kuş Kovucu

KUŞ KOVUCU

1000 M2

Hareket sensörlü elektrikli kuş kovucu ürünü dilerseniz sürekli dilerseniz hareket sensörlü çalıştırabilirsinizGece otomatik olarak kapanma özelliği vardır, ürün SONİK cihazdır (İnsan kulağının duyduğu ses) cihaz yırtıcı kuş sesleri çıkarır diğer kuşlar bu seslerden korkarak alana yerleşemez ve yuva yapamazlar mevcuttaki kuşlar ise zaman içerisinde alanı terkederler ,Ürün dış mekan ürünüdür yağmurdan etkilenmez ,cihaz çıkardığı seslerle kuşları sadece uzaklaştırır herhangi bir şekilde kuşlara zarar vermez

KULLANIM ŞEKLİ:
Ürün adaptör ile elektrik prizine takılır ürün önyüzünde 3 adet düğme bulunur
Volume : Cihazdan çıkan ses seviyesi ayarlanır
Tıme: Cihazdan çıkan ses süre aralığını ayarlamada kullanılır soldan sağa doğru çevrildiğinde 2 dakika ile 30 dakika arasında bu süre değişir
Auto : Cihaz sürekli çalışır
Pır: Cihaz üzerindeki sensör devreye girer sadece haraket algılayınca cihaz aktif olur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com