Autocad 2011 |
12-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Autocad 2011Hızlı dokümantasyon, tasarım paylaşımı ve 3D dahilinde fikirleri sezgisel olarak keşfedin Şimdi tasarımlarınızı bir adım ileri taşıma zamanı AutoCAD sizi bir adım öne çıkaracak Dünyanın önde gelen 2D ve 3D tasarım uygulamalarından biri olan AutoCAD® yazılımı içerisindeki güçlü ve esnek özellikler sayesinde çevrenizdeki dünyayı şekillendirin ve tasarlayın Autodesk, 26 yıldan fazla bir süredir tasarım süreçlerinize verimlilik getirmektedir Küresel olarak milyonlarca kişi tarafından kullanılan AutoCAD, sağlam bir serbest modelleme 3D tasarım araçları ve güçlü çizim ve dokümantasyon kapasitesi sunar Dokümentasyonu Hızlandırın AutoCAD’in güçlü dokümentasyon araçları ile projeleri konsept aşamasından bitişlerine kadar kadar yürütebilirsiniz Otomasyon, yönetim, ve düzenleme araçları ile sık tekrarlanan görevleri azaltır ve iş akışınızı hızlandırır Projenizin büyüklüğü veya kapsamı ne olursa olsun AutoCAD ile kolaylıkla altından kalkılır AutoCAD, her endüstride çizimleme ve dokümentasyon süreçleri boyunca verimliliği sürdürebileceğiniz geniş bir araç takımı sunar
İkinci en iyiye razı olmayın AutoCAD’in çizim ve dokümantasyon araçlarının beklentilerinizi aşacağından emin olun Fikirleri Keşfedin AutoCAD size hem 2 boyutta hem de 3 boyutta, tasarım fikirlerini keşfedilme esnekliğini verir Güçlü ve rahat kullanılan araçlar sayesinde fikirlerinizi görüntüleyebilir, şekillendirebilir ve aynı zamanda, yenilikçi konseptleri hayata geçirmiş olursunuz
Kolay İletişim Kurun AutoCAD ile kritik tasarım verilerini güvenli, etkili,ve tam şekilde paylaşın Dünyada en çok kullanılan tasarım verisi paylaşım formatı olanDWG, herkesin aynı dosya aynı detay üzerinde çalışmasına imkan sağlar AutoCAD, sunuma hazır grafikler, render araçları ve sağlam plotting ve 3D çıktı alımı kapasiteleri ile tüm tasarım iletişimlerinize açıklık ve etki getirir Yerel DWG Desteği—Çevirim, dönüşüm olmadan gerçek DWG dosyasıyla çalışın PDF Veri Alış Verişi—Tasarımları kolayca paylaşın ve tekrar tekrar kullanın DWF Desteği—Tasarımlar üzerinde zahmetsizce geri bildirim alın Foto-Gerçekçi Render—Çarpıcı, zengin görseller yaratın 3D Çıktı Alımı—Hizmet sunuculara çevrim içi bağlanın AutoCAD: iletişimde en iyisi Kolaylıkla Uyarlayın İşiniz benzersizdir Yazılımınız da öyle olmalıdırAutoCAD’i özel ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde uyarlamak şaşırtıcı derecede kolay AutoCAD yazılımı, hem çalışma şeklinize göre araçlarının uyarlanması hem de endüstrinize uygun hale getirilmesi açısından çok esnektir İhtiyaçlarınıza harfiyen uyarUyarlanabilir Kullanıcı Arayüzü—İstediğiniz aracı hemen elinizin altında Point Cloud Örneği 3 Boyutlu form bağımsız tasarım
AutoCAD' i Özelleştirin AutoCAD'in arayüzünü istedğiniz şekilde yapılandırın ve ihtiyaçlarınıza daha hızlı çözüm olmasını sağlayın Kendi zevkinize göre yapılandırdığınız arayüz ile iş akşınızı hızlandırın ve tasarım aşamasında butonların arasında kaybolmayın Windows 7 Desteği 32-bit ve 64-bit Autocad 2011 Microsoft®un işletim sistemlerinden Windows® 7, Windows Vista®, and Windows XP 'yi destekler |
|