![]() |
Piraye'den Nazım'a Mektup |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piraye'den Nazım'a MektupPiraye'den Nazım'a Mektup Piraye'den Nazım'a Mektup - Nazım Hikmet - Nazım Hikmet Mektupları Nazım?cığım, Üzülme ![]() ![]() Bilirsin,benin güzel bir huyum vardır,her felaket karşısında taş kesilirim ![]() ![]() ![]() ![]() Sıkılma ![]() ![]() ![]() Bir defter al, hatıralarını her gün duyduklarını yaz ![]() ![]() Beni şimdiye kadar hiç üzmedin, böyle kötü şeyler düşünme ![]() Nazım ve Piraye Güler yüzlü olur muyum, bilemem ama,senin yanında her zaman dünyanın en bahtiyar kadını idim, öyle de kalacağım ![]() ![]() ![]() Yüzündeki birkaç çizgi de benim yüzümden olmadı mı, Nazım? Seninle ben aynı insanız gibi geliyor bana, sen ağladığın zaman ağlamak,güldüğün zaman da gülmek istiyorum ![]() Suçsuz olduğun artık bence malum ![]() ![]() Şimdi sevinçle, üzülmeden,kendimizi oyalayarak çıkacağın günü bekleyelim ![]() ![]() Çocuklar ve evdekiler mektup yazdılar,gönderiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerinden, ellerinde Öperim ![]() Piraye On lira ile ayakkabıları gönderiyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|