![]() |
Gemiye Bineyim |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Gemiye BineyimBAŞBAKAN'ın gemideki yaralı gazetecileri alınlarından öptüğünü görünce, düşündüm de nasıl yapayım? ![]() ![]() İsrail kurşunu ile vurulmuş gibi başımı-yüzümü sarayım ![]() ![]() ![]() Başbakanın gideceği hastaneye girip yatayım ![]() ![]() ![]() Başbakan gelince bir gözümü kapatıp, öbürünü açayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Var gücümle bağırayım: "İsrail şaşırma, sabrımızı taşırma ![]() ![]() ![]() Başbakan beni görüp de başımı okşadığında, kalkmak istiyormuşum da kalkamıyormuş gibi yapayım ![]() ![]() ![]() "Sizinle gurur duyuyoruz, Allah razı olsun" diyerek alnımdan öptüğünde ve sorduğunda: "Siz denizde neredeydiniz? ![]() ![]() "Gemide ![]() ![]() ![]() "İçinde mi? ![]() ![]() Burada düşüneyim ![]() ![]() ![]() "İçinde ![]() ![]() ![]() "Nasıl oldu? ![]() ![]() ![]() "İsrailliler geldiler ![]() ![]() ![]() (Burada ise "İsrailliler" deyince medyaya dönerek "Görüyorsunuz işte, gelenler İsraillilermiş" anlamında başını sallayan Başbakanca iyi ki "Japonlar" demediğimi şükredeyim ![]() ![]() ![]() "Adın ne? ![]() ![]() ![]() "Ebu Hasan el Cengiz ![]() ![]() ![]() Başbakanın medyaya dönerek şöyle elediğini duyayım: "Hasan Abi ile bizim Cengiz'in ortalaması gibi yani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Devamını tek gözümü açarak dinleyeyim: "Bu değerli kardeşimiz, İsrail'in Gazze zulmü karşısında gemiye binerek gitmiş, bildiğiniz gibi uluslararası suda, şunu da belirteyim beyaz bayrak çekilmiş durumda, eşkıyalığa hedef olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O anda "Tekrar gideceğim, bize belediyeden bir gemi daha verin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Olur" alayım ![]() ![]() ![]() Böylece ben de bir "gemicik" sahibi olayım ![]() ![]() ![]() BEKİR COŞKUN |
![]() |
![]() |
|