Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Gebelik & Doğum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuğumu, yetiştiriyorum

Çocuğumu Nasıl Yetiştiriyorum

Eski 12-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çocuğumu Nasıl Yetiştiriyorum

GELECEĞİN SUÇLUSUNU YETİŞTİRMENİN KURALLARI

1-Daha küçükken ona istediği her şeyi vermeye başlayın Bu şekilde herkesin kendisi için varolduğunu düşünecektir Kendisini efendi, başkalarını hizmetçi görecektir
2-Kötü sözler söylediği zaman gülün Böylece kendisinin çok akıllı olduğuna inanacaktır Sonuçta tüm hile ve yalanları öğrenecektir
3-Ona düşünmeyi öğretmeyin Her şeyi hazır bulsun Böylece bulamayınca çalmayı öğrenecektir
4-Dağıttığı her şeyi siz toplayın Böylece sorumlulukları başkasına yüklemeyi öğrenecektir
5-Onun gözünün önünde tartışıp kavga edinBöylece sevgi ve saygı duyguları kaybolacaktır Acımasız ve zalim olacaktır
6-Ona istediği kadar para verin Dilediği gibi harcasınBöylece para için her şeyi yapmayı öğrenir Ama çalışmayı ve emek harcamayı terk eder
7-Her zaman onun tarafını tutun ki başkalarına karşı önyargılı ve peşin hükümlü olsun Böylece kavgacı ve fitneci yetişecektir
8-Bütün bunları ve benzerlerini çocuğunuza karşı yaparsanız geleceğin suçlusunu yetiştirdiğiniz için kendinizle gurur duyabilirsiniz Böylece çocuğunuz felaketiniz olmaya bir adım daha yaklaşacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com