|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çocuklarda, gelecek, hijyen, için, kadın, sağlıklı |
![]() |
Sağlıklı Gelecek İçin Kadın Ve Çocuklarda Hijyen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sağlıklı Gelecek İçin Kadın Ve Çocuklarda HijyenAnne ve Çocuklarda Hijyen Kadın ve Çocuklar AÜ HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU, AB DESTEKLİ PROJE KAPSAMINDA 7 MAHALLE VE 6 OKULDAN KADIN VE ÖĞRENCİLERE HİJYEN KONUSUNDA EĞİTİM VERDİ -PROJE YÖNETİCİSİ DOÇ ![]() ![]() Atatürk Üniversitesi (AÜ) Hemşirelik Yüksekokulu tarafından, AB desteğiyle yayama geçirilen ''Sağlıklı Gelecek için Kadın ve Çocuklarda Hijyen'' projesi kapsamında, 7 mahalle ve 6 okuldan kadın ve öğrencilere hijyen konusunda eğitim verildi ![]() AÜ Hemşirelik Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Proje Yöneticisi Doç ![]() ![]() ![]() ''Projemiz sayesinde, özellikle kadınlarımız temizliğe ne kadar dikkat etiklerini görme olanağını buldular'' diyen Doç ![]() ![]() ''Projemizde gördük ki toplumumuzda hijyene gerçek bir ihtiyaç varmış ![]() ![]() ![]() ![]() -EKONOMİK KATKI- Doç ![]() ![]() ![]() Projenin AB tarafından 64 bin 800 ve AÜ tarafından da 7 bin 200 avro olmak üzere toplam 72 bin avroluk bütçe ile hayata geçirildiğini ifade eden Doç ![]() ![]() ''Projemizde, çocuk grubunda ders saatine 2, kadın grubunda ise 4 avro ücret verdik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|