Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
araba, audi, buluştuğu, şeyin

Her Şeyin Buluştuğu Araba : Audi S8

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Her Şeyin Buluştuğu Araba : Audi S8

Avrupa'da asalet ve lükslük deyince ilk akla gelen markalardan biri de Audi'dirAudi'nin "S" serili güçlü motorlu otomobilleri de bir o kadar meşhurdurİşte Audi asaleti,lükslüğü ve performansı bir otomobilde birleştirmeyi tam anlamıyla başardıBu otomobil S8Son zamanların yoğun ilgi gören seri filmi "Taşıyıcı" da da kullanılan S8 bu tür araba arayanların beğenisini kazanmış durumdaS8'in motoru 1997 yılında Audi bünyesine geçen spor otomobil üreticisi Lamborghini mühendisleriyle beraber geliştirilmiş52 V10 motoru 450 Hp güç ile beraber 510 Nm tork üreten S8 gerçekten çok dikkat çekici bir otomobilŞimdi bu harika otomobilin görüntüleriyle sizleri baş başa bırakıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com