![]() |
Honda Gymkhana Başladı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Honda Gymkhana BaşladıHonda Gymkhana Başladı Türkiye’nin en güvenli motosiklet sürücüsünü seçmek için düzenlenen Honda Gymkhana yarışlarının ilki İstanbul’da Honda Motosiklet Eğitim Merkezi’nde düzenlendi ![]()
![]() Honda Türkiye, güvenli sürüş hususunda Türkiye’nin en nitelikli aktivitesi olan Honda Gymkhana’ya 5 Mayıs 2012, Cumartesi günü Honda Motosiklet Eğitim Merkezi’nde başlattı ![]() ![]() ![]() Diğer taraftan yarışlar süresince Sompo Japan tarafından her türlü kazaya karşı sigortaları yapılan sürücüler, motosikletlerinde Pirelli lastiklerini kullanma şansı yakaladılar ![]() 7500 Kişi Güvenli Sürüş Eğitimi Aldı Honda Gymkhana ile ilgili açıklama yapan Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki, Gymkana aktivitesine güvenli sürüşü desteklemek amacıyla geçen yıl başladıklarını söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() Honda Motosiklet Eğitim Merkezi hakkında da bilgi veren Yamasaki, “Şu anda Türkiye’nin en kapsamlı eğitim merkezine sahibiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük Final İstanbul’da 1000 cc’lik motosikletlerle yapılan yarışmada Hakan Şentürk 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İstanbul’da dereceye girenlerin yanı sıra İzmir ve Fethiye’de düzenlenecek Honda Gymkhana yarışlarında finale kalanlar, yeniden İstanbul’da bir araya gelerek büyük final için yarışacaklar ![]() |
![]() |
![]() |
|