Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başladı, gymkhana, honda

Honda Gymkhana Başladı

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Honda Gymkhana Başladı

Honda Gymkhana Başladı

Türkiye’nin en güvenli motosiklet sürücüsünü seçmek için düzenlenen Honda Gymkhana yarışlarının ilki İstanbul’da Honda Motosiklet Eğitim Merkezi’nde düzenlendi
  • inShare
Yorum: 0

Honda Türkiye, güvenli sürüş hususunda Türkiye’nin en nitelikli aktivitesi olan Honda Gymkhana’ya 5 Mayıs 2012, Cumartesi günü Honda Motosiklet Eğitim Merkezi’nde başlattı İstanbul’daki yarışlara Akbank’ın da destek verdiği Gymkhana’da, hem yarışmacılar hem de seyircilerin unutulmaz bir güne hep beraber tanık olurken yarışın ilk finalistleri de belirlenmiş oldu Böylece İstanbul ayağında dereceye girenler 22 Eylül’de yine İstanbul’da düzenlenecek büyük finale katılmaya hak kazandı

Diğer taraftan yarışlar süresince Sompo Japan tarafından her türlü kazaya karşı sigortaları yapılan sürücüler, motosikletlerinde Pirelli lastiklerini kullanma şansı yakaladılar

7500 Kişi Güvenli Sürüş Eğitimi Aldı

Honda Gymkhana ile ilgili açıklama yapan Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki, Gymkana aktivitesine güvenli sürüşü desteklemek amacıyla geçen yıl başladıklarını söyledi Yamasaki, “Gymkhana yarışlarımız ile güvenli sürüşün tüm Türkiye’ye yayılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz Bayilerimizde de güvenli sürüşü desteklemek amacıyla bu alanda uzman çalışanlar istihdam etmeyi amaçlıyoruz Türkiye’de motosiklet alanında da güvenli sürüşün yaygınlaşması gerektiğine inanıyor ve bunu sosyal sorumluluğumuz olarak görüyoruz” dedi

Honda Motosiklet Eğitim Merkezi hakkında da bilgi veren Yamasaki, “Şu anda Türkiye’nin en kapsamlı eğitim merkezine sahibiz Deneyimli hocalarımız tarafından yedi yıldır verdiğimiz eğitimlerle, 7 bin 500 kişiye ulaştık Eğitim alanlar, güvenli ve iyi motosiklet sürücüsü olarak elçilerimiz haline geldiler Biz, Honda Türkiye olarak ‘güvenlik ve kalite’ temel kavramları üzerinde yoğunlaşacağız Güvenli sürüşü baz alarak, motosikletin toplumumuzdaki kabulü için çalışacağız” diye konuştu

Büyük Final İstanbul’da

1000 cc’lik motosikletlerle yapılan yarışmada Hakan Şentürk 1, Evren Alkan 2 ve Burak Şirin de 3 olurken, 150 cc’lik motosikletlerle yapılan yarışmada Kaan Ediz 1, Sinan Çakır 2 ve Oktay Desim Demircan 3 oldu Gymkhana’da basın mensuplarının kendi aralarındaki yarış da organizasyona renk kattı1

İstanbul’da dereceye girenlerin yanı sıra İzmir ve Fethiye’de düzenlenecek Honda Gymkhana yarışlarında finale kalanlar, yeniden İstanbul’da bir araya gelerek büyük final için yarışacaklar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com