Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alana, araba, bedava, vita

Araba Alana Bedava Ps Vita

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Araba Alana Bedava Ps Vita

Toyota oldukça ilginç bir kampanya başlatarak yeni araba modeli Scion iQ'yu alanlara PS Vita hediye edeceğini açıkladı Evet yanlış okumadınız, araba alanlara Vita hediye

03/05/2012 21:00

Amerika'da oldukça ilginç bir kampanya başlatıldı Toyota, yeni modeli Scion iQ'nun satışlarını arttırmak için olsa gerek, araba alana yanında PS Vita hediye edeceğini açıkladı Toyota ile Sony orasında olan anlaşma neticesinde 1 Mayıs ile 31 Temmuz tarihleri arasında Toyota'nın Scion iQ modelini alan herkese bedava PS Vita hediye edilecek

İki kapılı minik bir araba olan Scion iQ'yu almak için PS Vita hediyesi mantıklı mı açıkçası karar veremedik Arabanın fiyatı 15 bin 995 dolar PS Vita'nın fiyatı ise 249 dolar Tahminimizce PS Vita'nın fiyatı da araba fiyatının içine dahildir Değilse bile 15 bin dolar veren kişinin 250 dolardan çekineceğini hiç zannetmiyoruz
Bu ilginç kampanya bakalım Toyota'nın satışını arttıracak mı? Gerçi artırmasa bile Toyota'nın PS Vita'nın tanıtım gücünü kullanarak iyi reklam yaptığı da kesin En azından modelin hızlı bilinmesini sağladılar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com