Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bölüme, için, kalamadığı, kobayashi, üzgün

Kobayashi, Son Bölüme Kalamadığı İçin Üzgün

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kobayashi, Son Bölüme Kalamadığı İçin Üzgün

Kamui Kobayashi, ilk Formula 1 sıralama seansında ilk 10 içinde kalamadığı için üzgün olduğunu belirtti
Suzuka'da geçirdiği kaza sonrasında sakatlığı süren Timo Glock'un yerine geçen pilot, sıralamalarda 11 sırada kaldı Kobayashi, son bölüme kalamamasının kendi hatasından kaynaklandığını kabul ediyor
"Formula 1'deki ilk sıralama deneyimim oldukça zorlu geçti Şartlar gerçekten zorluydu çünkü her tur koşullar değişiyordu ve pistteki su nedeniyle çok fazla kızaklama oluyordu Bu pistte daha önce bu şartlarda hiç sürmemiştim, o nedenle kesinlikle kolay olmadı ama araç iyi hissettiriyordu"
"Sıralama turlarının ikinci bölümünde son turumda bir hata yaptım ve bu nedenle ilk 10'a kalmayı başaramadım, bu nedenle biraz mutsuzum Ancak sonuç olarak, ilk F1 sıralamamda, bu şartlarda 11 sırayı elde edebilmiş olmak beklemediğim kadar iyi bir sonuç, bundan dolayı mutluyum"
"Yarın yarışın nasıl gideceğini göreceğiz Puan elde etmek çok güzel olur, bunu başarmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım"

Kobayashi'nin takım arkadaşı Jarno Trulli ise sıralamalarda elde ettiği dördüncülükten mutlu Trulli, Japonya'daki ikinciliğinin ardından, podyum sonuçlarına devam etmek istediğini söyledi
"Son derece gergin bir sıralama seansıydı İlk bölümde amaç aracı yolda tutup makul bir sonuç elde etmekti, çünkü koşullar gerçekten korkunçtu, araç çok fazla kayıyordu Aşırı derecede zordu, konsantrasyonu korumak çok önemliydi İlk bölümü atlatmayı başardık, önemli olan da buydu"
"İkinci ve üçüncü bölümler daha iyiydi, araç daha iyi gidiyordu, bu sayede daha hızlı gidebildim"
"Bundan zevk aldım çünkü doğru lastiklerle hızlı tur zamanları çıkarabildik ve ikinci sıradan kalkacak olmak güzel Japonya'da elde ettiğim podyumu tekrarlamak çok güzel olur, bunun için savaşacağım"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com