Porsche 918 Spyder Concept |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Porsche 918 Spyder Concept Aşağıdaki resim küçültülmüştür Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz Resmin orijinal boyutları 1024x682![]() Aşağıdaki resim küçültülmüştür Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz Resmin orijinal boyutları 1024x682![]() Aşağıdaki resim küçültülmüştür Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz Resmin orijinal boyutları 1024x682![]() Aşağıdaki resim küçültülmüştür Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz Resmin orijinal boyutları 1024x682![]() Aşağıdaki resim küçültülmüştür Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz Resmin orijinal boyutları 1024x683![]() Aşağıdaki resim küçültülmüştür Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz Resmin orijinal boyutları 1024x683![]() Aşağıdaki resim küçültülmüştür Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz Resmin orijinal boyutları 1024x683![]() Aşağıdaki resim küçültülmüştür Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz Resmin orijinal boyutları 1024x683![]() Aşağıdaki resim küçültülmüştür Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz Resmin orijinal boyutları 1024x683![]() Aşağıdaki resim küçültülmüştür Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz Resmin orijinal boyutları 1024x683![]() Aşağıdaki resim küçültülmüştür Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz Resmin orijinal boyutları 1024x683![]() Aşağıdaki resim küçültülmüştür Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz Resmin orijinal boyutları 1024x683![]() Aşağıdaki resim küçültülmüştür Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz Resmin orijinal boyutları 1024x683![]() Aşağıdaki resim küçültülmüştür Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz Resmin orijinal boyutları 1024x683![]() Aşağıdaki resim küçültülmüştür Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz Resmin orijinal boyutları 1024x683![]() Aşağıdaki resim küçültülmüştür Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz Resmin orijinal boyutları 1024x683![]() Aşağıdaki resim küçültülmüştür Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz Resmin orijinal boyutları 1024x683![]() Aşağıdaki resim küçültülmüştür Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz Resmin orijinal boyutları 1024x683![]() |
|
Porsche 918 Spyder Concept |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Porsche 918 Spyder ConceptDünyada zenginliği sembolize eden 2 kavram vardır, önü püsküllü kolej ayakkabısı ve Porsche Bu ikiside zenginlik göstergesidir Ama Porsche gösterişten ziyade,kalitesiylede kendine çeken bir otomobil firmasıdır Gerçekten kaliteli araçlar üretmektedir Gösteriş tamam güzel ancak bir o kadarda kalıbının arabalarını yapmaktadır![]() ![]() Almanlara bir kez daha hayran oldum! Bir arkadaşımın Carrera Gts ini kullanma fırsatım olmuştu Gaza bastığım zaman öyle bir tepkime aldımki biran duramayacağız sandım Ne Bmw ye ne Mercedes'e benziyor hızlanması gerçekten sürücüyü tatmin ediyor benim kullandığım 2007 modeldi Bu nasıldır kim bilir Teşekkürler ![]() ![]()
|
|
|
|