Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
honda, nsx, yeni

Yeni Honda Nsx

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeni Honda Nsx

The V10 55 should see some technical solutions strictly derived from Formula One technology, with even the possibility of deactivating some cylinders to reduce consumption and emissions Power and torque will hit 610 hp and 600Nm, while the F1 will provide top-end aerodynamics According to some rumours, the final part of the car is like one large wing

Alman araçlarında 6000 lt - 6500 lt motorlarını gördükçe hep sorardım kendi kendime Acaba Honda 5000 lt motor koysa ne olur diye x)

V10 55 lt Sonuç --> 610 hp x)

Honda her koşulda Dünya ' nın 1 numaralı motor üretici olduğunu gösteriyor =)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com